PODCAST SOUL STORIES
 

Soul Stories Podcast is een serie over het makkelijker en sneller vinden van je inspiratie en essentie. Jouw zielsmissie, your soul's story die er altijd is geweest en alles wat je ambieert kan creëren. Wist je dat iedereen een verhaal heeft? Dit verhaal is de basis van wie je bent en zet alles wat jij kunt bedenken in beweging. Vaak komen we pas tot dit verhaal na een moeilijke fase, een burn-out of andere uitdaging in het leven.

 

Hoe mooi zou het zijn als je wat makkelijker naar jezelf en situaties kon kijken er iets van kon leren en het vol potentieel van jezelf kunt inzetten voor alles wat jij ambieert.

In de podcast serie gaat oprichtster van Soul Stories Roeselien Wekker dieper in op elk facet van jouw reis naar je volle potentie. Wat je tijdens de 1DayRetreat leert op één dag kan met behulp van de podcast direct worden toegepast.

 

Inmiddels is het alweer seizoen vijf van deze podcast. We raden je aan om gewoon bij Seizoen 1 Je essentie te beginnen  , naar Seizoen 2 Hoe verhoudt jij je tot...?  en dan het op te bouwen als zijnde een ui laag voor laag tot aan seizoen 4 Jouwzielsverhaal de driemaanden challenge.

Interesse in een 1DayRetreat of retreat in Marokko 
voor jezelf of team?

Email: soulstoriesretreats@gmail.com

Phone: +31641227217

Ontvang Soul stories
van deelnemers 

Dank je voor je inschrijving

© 2021 Soul Stories Amsterdam en Roeselien Wekker.

Dank je voor je inschrijving!