Naast onze 1Day en team retreats organiseren wij masterclasses voor professionals met groeiambitie, die voelen dat 'er meer is'.

Een hele dag je laten onderdompelen in wat Soul Stories je te bieden heeft kan soms wat overweldigend zijn als je misschien 'nog niet zeker bent' van wat je nu precies als volgende stap wilt zetten.

Onze masterclasses zijn zo ingedeeld dat je kunt proeven van wat een retreat je kan geven maar er nog niet vol in hoeft te springen.

Roeselien Wekker (oprichter), Justin van den Berg (adem en holistisch coach ) en Familie-opsteller Kasia Kielkiewicz verzorgen sessies van

3,5 uur voor professionals met groeiambitie.

De sessie bestaat uit Ademwerk/ meditatie, intuïtief 

schrijven, diverse coaching technieken en storytelling Het resultaat is meer inzicht in wat jij 'hier' komt doen en wat jouw intuitie je vertelt.

Minimum aantal deelnemers:4 maximaal 12

Kosten pp: €120,- ex BTW, te Hilversum of Zandvoort

Sessie duur : 3,5 uur incl korte pauzemomenten

zielenmissie & bliueprint storyline soul stories retreats.jpg

ondernemers
blueprint sessies

Jij voelt al heel lang dat je een andere koers wilt varen en je weet dat er zoveel meer inzit dan dat er nu uitkomt. Je voelt ook dat je bewustzijn aan het verschuiven/ verhogen is. Je bent nieuwsgierig naar deze nieuwe wereld.

Je producten en diensten passen niet meer bij het verhaal van nu , je wilt stappen maken die in lijn liggen met je bewustzijn en ambities.

 
 “Vind het verhaal van je diepste zelf, je ziel.
Wat is ‘your soul's purpose’? 

Wat hebben we allemaal gemeen? Dat we erkenning willen voor hetgeen wat in ons leeft, waar we voor staan en wat we zowel persoonlijk als gezamenlijk uitdragen. Jezelf vrij voelen om te zijn wie je bent om op jouw manier een toegevoegde waarde te leveren als ondernemer en hierin impact te maken.

De Blueprint sessies voor ondernemers dagen je uit verder te gaan dan je eerder deed.

Aan het eind van deze masterclass staat jouw blueprint helemaal in de steigers middels een concrete vaste structuur geschikt voor al jouw zichtbaarheid zowel live als online.

Deze Blueprint komt o.a. tot stand doormiddel van muziek meditatie, intuïtieve oefeningen en storytelling en presentatie vaardigheden. Roeselien Wekker is reeds 10 jaar ondernemer voor haar onderneming

Pitch You! Nederland en leidt deze intensieve resultaat gerichte sessie.

Minimum aantal deelnemers:4 maximaal 12

Kosten pp: €179,- ex BTW, te Hilversum of Zandvoort

Sessie duur :4 uur inclusief lunch

ondernemers sessie zielenmissie Soul Stories Retreats.jpg
Adem en holistisch coach
Justin van den berg
Founder Soul Stories Retreats zielenmissie.jpg

Soul Stories nodigt je uit

Soul Stories wil je uitnodigen je inspiratie en levensmissie als professional met ambitie tot groei en een meer bewuster leven te (her) ontdekken. Onze masterclasses hebben als uitgangspunt middels ademwerk/meditatie, , filosofie, brainfood, storytelling jouw blauwdruk in 1 dag te creëren, dat belangrijke verhaal dat alles wat jij nu al voelt / 'weet'  in beweging zet.

Soul Stories Retreats & Academy richt zich op drie belangen. 

  1. Jouw identiteit;

  2. Je hogere doel; 

  3. Voor jezelf en het collectief. 

Met de blueprint storyline als eindresultaat na onze eendaagse retreats of een introductie masterclass ontstaat de fundering vanuit je essentie die je de rest van je leven met je meedraagt.

Ademwerk/ meditatie, filosofie, familieopstelling, brainfood en storytelling brengt jou tot de Blueprint storyline geschikt voor elke ambitie en visie die jij en je team de wereld in willen brengen.

Wie zijn wij? Klik naar de homepage

Stap je ' to the next level?"

Durf echt uit je comfortzone te stappen en je innerlijke kracht en volle potentie te ervaren. Ontdek hoe je jouw persoonlijke blauwdruk (de blueprint storyline) kunt inzetten om elke verandering in jezelf en de wereld om je heen als cadeau te omarmen.

Wil je weten hoe het 1DayRetreat of TeamRetreat er uit komt te zien?

Zielenmissie sessies Soul Stories 1DayRetreat_edited.jpg